”U” Cluj, test reușit împotriva Metalurgistului Cugir

”U” Cluj, test reușit împotriva Metalurgistului Cugir
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația condusă de Adrian Falub a reușit să se impună cu 3-1 în partida amicală disputată pe Cluj Arena.

Gazdele au atacat încă din primele minute, iar Inacio și Tamaș au trecut pe lângă gol. Portughezul s-a revanșat în minutul 20, când i-a centrat lui Gavra, care a deshis scorul (20). Oaspeții au egalat după o jumătate de oră, prin Lupu (30), iar cele două echipe au încheiat prima repriză la egalitate, 1-1.  

“Studenții” au pus presiune de adversari și în actul secund, însă golurile s-au lăsat așteptate. În cele din urmă, victoria a fost adusă de doi fotbaliști aflați în probe, Botic și Kitambala, iar rezultatul final a fost 3-1 pentru Universitatea Cluj.

Echipa de start:

Muțiu – Horj, Tamaș, Dican – Inacio, Novac, Văsălie, Taub - Pop, Gavra, Ștefănescu. Au mai evoluat: Kitambala, Barbu, Crăciun, Telcean, Ilieș, Neciu, Negrean, Goga, Botic, Vomir.

Trei nume noi în echipa Universității Cluj

Printre jucătorii care au evoluat împotriva Metaurgistului Cugir se numără și trei fețe noi pentru suporterii clujeni. Este vorba despre juniorul Ionuț Ilieș, austriacul Manuel Botic și francezul Kitambala.

Primul este un fundaș dreapta crescut de echipa clujeană, în timp ce Botic este un mijlocaș ofensiv aflat în probe, care ultima dată a jucat în țara natală pentru Admira Wacker.

Tot în probe se află și Lynel Kitambala, un atacant francez în vârstă de 31 de ani, care are în CV formații precum Auxerre, Saint-Etienne sau Dynamo Dresda și care a evoluat pentru naționalele de juniori ale Franței.

Comenteaza