"U" Cluj trage tare pentru retur. "Studenții" caută în continuare întăriri

Formația antrenată de "Papi" va avea două antrenamente pe zi începând cu această săptămână, iar în weekend este programat primul amical din 2017.

"Sunt mulțumit de felul în care s-au pregătit băeiții, atât la nivel tehnic, cât și tactic. Încă suntem în perioada de acomodare, dar pot spune că facem progrese, astfel încât, să fim pregătiți pentru a continua ceea ce am început din toamnă", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

"Studenții" caută în continuare întăriri

"U" Cluj a bătut palma în această iarnă cu mijlocașul central Claudiu Rogozan (24 ani), fundașul central Marius Ionescu (24 ani) și fundașul dreapta Tinuț Budăcan (23 ani), fotbaliști care s-au aflat ultima dată sub contract cu Unirea Jucu din Liga a III-a.

"Șepcile roșii" l-au transferat, de asemenea, pe mijlocașul Adrian Micaș (18 ani), fotbalist care evoluează în prezent la LPS Satu Mare, dar care se va alătura clujenilor din vară. Tehnicianul "studenților", Marius Popescu, anunță că va mai căuta întăriri și în perioada următoare.

"Momentan, nu am mai făcut alte mutări în afara celor care se știu deja. Dar nu ne oprim aici în ceea ce privește întăririle. E o perioadă în care toate echipele vânează fotbaliști, și orice jucător care ne poate ajuta în atingerea obiectivelor e bine venit la noi", a explicat el.

6 meciuri de verificare

Primul amical al Universității Cluj va avea loc sâmbătă, 5 februarie, cu CSM Hunedoara, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu. Echipa lui "Papi" va mai întâlni Unirea Jucu (de două ori), Cetatea Deva, Ocna Mureș și Zalău. "Alb-negrii" vor sta în prima etapă a returului, programată pe 26 februarie. ”U” a încheiat turul Ligii a IV-a pe primul loc, cu 40 puncte, având 13 victorii și un singur egal.

Comenteaza