”U” Cluj va avea un amical cu Ocna Mureș

”U” Cluj va avea un amical cu Ocna Mureș
Universitatea Cluj va juca pe terenul Sodei Ocna Mureș (Liga a IV-a), sâmbătă, 19 august, de la ora 17:30, într-o partidă de pregătire.

Tot în aceeași zi, formația din Ocna Mureș va organiza un meci între Old Boys Soda și Prietenii lui Ovidiu Maier, a anunțat vicecampioana județului Alba pe pagina oficială de Facebook. Cu acest prilej, gazdele își vor prezenta lotul pentru ediția 2017-18.

"U" Cluj și CS Ocna Mureș s-au mai întâlnit în luna februarie. "Șepcile roșii" s-au impus atunci cu 5-0, într-un amical disputat în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Echipa lui Marius Popescu a disputat până acum două partide de verificare, cu Sticla Arieșul Turda (7-0) și Luceafărul Oradea (0-0). Primul meci oficial al "studenților" din noua stagiune este programat pe 9 august, în Cupa României, contra Unirii Dej, iar în 26 august se va disputa etapa inaugurală din Liga a III-a. Sezonul trecut, Universitatea a câștigat Liga a IV-a clujeană și a învins-o categoric pe Lăpușul Târgu Lăpuș (8-0 și 6-0) la barajul pentru accederea în cel de-al treilea eșalon.

CS Ocna Mureș s-a clasat pe locul secund în Liga a IV-a din județul Alba, cu 57 puncte, ratând promovarea. În lotul echipei se află și Ovidiu Maier (46 ani), mijlocaș care a jucat în trecut și la "U" (1995-96), dar și la Rapid (1998-00). În perioada petrecută în Giulești, Maier a ieșit campion cu formația pregătită la vremea respectivă de Mircea Lucescu.

Comenteaza