”U” Cluj va da piept cu Târgu-Lăpuș la barajul pentru liga a III-a

”U” Cluj va da piept cu Târgu-Lăpuș la barajul pentru liga a III-a
”U” Cluj o va înfrunta pe Lăpușul Târgu-Lăpuș la barajul pentru accederea în liga a III-a. Adversara ”Șepcilor roșii” a câștigat, sâmbătă, finala județului Maramureș.

Târgu-Lăpuș (câștigătoarea Seriei Sud) a bătut-o cu 3-0 pe Avântul Bârsana (campioana Seriei Nord), într-o finală disputată la Baia Mare. Golurile au fost marcate de Marian Satmari (dublă) și de Paul Buda.

Prin calificarea la baraj, viitoarea adversară a "studenților" se află la cea mai mare performanță din ultimii 10 ani. În Seria Sud, echipa din localitatea cu 12.000 locuitori a obținut 12 victorii, 3 remize și a pierdut un singur meci. A înscris 58 goluri și a primit doar 13.

"U" e favorită, are jucători net superiori, cu experiență. Suntem sub ei și la capitolul fizic, avem doar două antrenamente pe săptămână, dar ne-am bucurat că am aflat că am picat cu ei. Ar fi o onoare să mergem pe Cluj Arena.

Am jucat și eu la Universitatea. Locul lor este în liga 1. Bani sunt, tradiție este. Jucătorii mei sunt și ei conștienți că nu vor mai avea această ocazie. Sper să fie un meci frumos și să nu ne facem de râs", declara președintele Lăpușul, Adrian Molnar, în urmă cu o săptămână.

Universitatea a terminat pe primul loc în liga a patra clujeană, cu 82 puncte. Echipa lui Marius Popescu a înregistrat 27 victorii, un singur egal, și un golaveraj de 167-9. "Șepcile roșii" au luat și Cupa României pe județ, vineri, după ce au trecut cu 7-0 de Gloria Cătina (liga a V-a).

Prima manșă a barajului va avea loc sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Returul este programat pe 24 iunie, de la ora 17:00, pe terenul maramureșenilor. Prețul biletelor pentru meciul tur, programat la Cluj, variză între 10 lei (peluza 1 și tribuna a II-a) și 25 de lei (tribuna 1 VIP), iar acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs.

VEZI ȘI - Revelația Ligii a IV-a din Maramureș

loading...
Comenteaza