”U” Cluj va disputa două amicale într-o singură zi

”U” Cluj va disputa două amicale într-o singură zi
Universitatea Cluj va susține, sâmbătă, două partide de pregătire împotriva Unirii Alba Iulia (Liga a III-a) și a lui CS Ocna Mureș (Liga a IV-a).

Primul test va avea loc dimineață, de la ora 11:00, pe terenul viitoarei adversare de campionat, Unirea Alba Iulia. Cele două formații se vor vor reîntâlni în etapa a 10-a din Liga a III-a, pe Cluj Arena.

De la 17:30, este programat al doilea amical al zilei, în deplasare la CS Ocna Mureș. Al doilea adversar al "Șepcilor roșii" s-a clasat pe locul 2 în ediția trecută din Liga a IV-a, ratând promovarea în următorul eșalon. "U" Cluj s-a mai întâlnit cu Ocna Mureș și în februarie, într-o partidă de pregătire disputată în Parcul Babeș, pe care "studenții" au câștigat-o cu 5-0.

În primul test de sâmbătă, cel cu Alba Iulia, antrenorul Marius Popescu va miza pe jucătorii de bază, iar în al doilea va folosi fotbaliști mai tineri, în special pe cei aflați încă în probe.

În celelalte amicale din această vară, Universitatea Cluj a trecut de Performanța Ighiu (2-1), Cetatea Deva (2-0), Sănătatea Cluj (2-0) și Sticla Arieșul Turda (7-0), și a remizat cu Luceafărul Oradea (0-0). La primul joc oficial din noul sezon, "alb-negrii" au învins-o cu 7-0 pe Voința Cetate, în primul tur al fazei naționale din Cupa României. Următorul meci al Universității din Cupa României va avea loc abia în 13 septembrie, în turul 3, după ce adversara din turul 2, Viitorul Ulmeni, s-a retras din competiție.

"U" Cluj va debuta în campionat sâmbătă, 26 august, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, împotriva lui CFR Cluj 2. Tichetele costă 10 lei la peluză, 1,9 lei pentru elevi / studenți / pensionari (doar cu buletinul de identitate și carnetul de elev / student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie), 12 lei la Tribuna a II-a și 40 de lei la VIP (Tribuna I, etajul 3), a anunțat clubul pe pagina oficială de facebook.

Biletele au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate online, la standul echipei din Iulius Mall (începând de luni), și de la stadion (în ziua meciului, începând cu ora 16:00).

Comenteaza