”U” Cluj va juca un amical cu studenții de la Ştiinţe Agricole

”U” Cluj va juca un amical cu studenții de la Ştiinţe Agricole
”U” Cluj va juca un amical cu studenții de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), luni, 15 mai, cu ocazia inaugurării noii baze sportive a instituției.

Programată inițial pe 8 mai, partida dintre "U" Cluj și studenții de la USAMV a fost amânată pentru 15 mai, începând cu ora 17:00, din cauza vremii nefavorabile. Cu o oră înainte de acest joc, va avea loc un meci de baschet între cadrele didactice și studenții de la USAMV. Ambele evenimente vor avea loc cu ocazia inaugurării noii baze sportive a instituției, se arată într-un comunicat de presă.

”Această invitație ne onorează și am răspuns la ea cu cea mai mare plăcere. USAMV este unul dintre membrii fondatori a noii echipe a Universității Cluj, se implică activ în viața clubului și suntem într-o relație foarte bună cu ei. Va fi un eveniment frumos, având în vedere că o mare parte din jucătorii mei sunt și ei studenți”, a declarat antrenorul ”Șepcilor roșii”, Marius Popescu. În perioada 9-11 mai se va desfășura Cupa Sportivă a studenților de la USAMV Cluj-Napoca.

Comenteaza