“U” Cluj, victorie în cel mai tare amical al verii

“U” Cluj, victorie în cel mai tare amical al verii
| Foto: foto fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au învins la limită formația din Serie B, Perugia, scor 1-0.

Clujenii au continuat seria amicalelor în cantonamentul din Italia, iar de această dată au întâlnit un adversar de calibru. Adversarul “studenților” a fost Perugia, formație din eșalonul secund din Italia și antrenată de campionul mondial Alessandro Nesta.

Prima repriză a fost una echilibrată în care cele două formații s-au anihilat reciproc. De altfel, echipa lui Adrian Falub a fost cea care a avut ocaziile mai mari. George Florescu și Cristian Ene au ratat din situație de unu la unu cu portarul advers, iar scorul pauzei a fost 0-0.

Ofensiva clujenilor a continuat și în actul secund, iar în cele din urmă ocaziile s-au concretizat. Cel mai bun marcator din perioada de pregătire, Cristian Gavra a deschis scorul, în minutul 63, cu un șut la vinclu.

Echipa de start (3-4-3):

Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, Kosnic – Florescu, Giurgiu, Dumitrescu, Manu – Ene, Gavra, Coman. Au mai evoluat: Cordoș, Ursu, Kofi, Greu și Hațiegan.

Pentru echipa antrenată de Adrian Falub urmează ultimul amical din stagiul de pregătire din Italia, împotriva formației Rimini. Partida se va disputa duminică, 22 iulie, de la ora 17.

Comenteaza