“U” Cluj, victorie la limită în partida cu Sănătatea

“U” Cluj, victorie la limită în partida cu Sănătatea
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Echipa antrenată de Adrian Falub a învins “Virușii verzi”, scor 2-1.

Partida de pe Cluj Arena a început cu o dominare a “studenților”, dar fără ocazii clare de gol. În minutul 12, Abrudan a fost aproape de a oferi un gol oaspeților, când a respins în Bria, iar mingea s-a scurs pe lângă poartă. Prima ocazie a Universității a venit șase minute mai târziu, la șutul lui Hordouan.

După un minut, portarul Sănătății a respins cu greu lovitura de cap a lui Ene. În minutul 32, Hațiegan a obținut un penalty, iar Giurgiu a transformat. Șapte minute mai târziu Goga l-a deschis excelent pe Hordouan, care a finalizat elegant pe lângă portar. Scorul pauzei a fost 2-0 pentru “U” Cluj.

Startul reprizei secunde a fost unul echilibrat, iar prima ocazie a venit doar în minutul 57, când Goga a pătruns periculos și i-a pasat lui Ene, care a luat portarul la țintă. În minutul 77, jucătorii celor două echipe au intrat într-o altercație după ce Cordoș s-a lovit de goalkeeperul Lăzăreanu.

Șapte minute mai târziu, Șoimușan a redus din diferență pentru Sănătatea cu un șut din apropiere. Minutul următor a adus o nouă ocazie pentru oaspeți, la șutul lui Varodi. Goga și Hordouan au avut ultimele situații periculoase și meciul s-a încheiat cu victoria la limită a “studenților”, scor 2-1.

Adrian Falub a început în formula: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Giurgiu, Greu – Hordouan, Goga, Hațiegan – Ene. Au mai evoluat: Micaș, Ursu, Onicaș, Lemnaru.   

Sănătatea a avut următorul prim 11: Lăzăreanu – Paul, Matei, Indreica, Tarcea – Cozma, Ciupe, Bria, Lupu – Tilinca, Ceaca. Au mai intrat: Șoimușan, Varodi, Negru.

Universitatea Cluj conduce Seria 5 a Ligii a 3-a, cu 50 de puncte. Următorul meci pentru “studenți” va fi împotriva formației din Avrig, în 21 aprilie.

Comenteaza