“U” Cluj, victorie la scor cu Unirea Tășnad

“U” Cluj, victorie la scor cu Unirea Tășnad
| Foto: foto Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” și-au luat revanșa cu singura echipă în fața căreia a pierdut în acest sezon.

Primele 10 minute ale partidei de pe Cluj Arena au fost foarte alerte, iar ocaziile mari au apaținut Unirii Tășnad. Oaspeții au lovit bara în minutul 4, prin Szekely, iar Cadar l-a imitate șase minute mai târziu. Universitatea a răspuns prin șuturile alături ale lui Greu și Goga. Minutul 22 a adus o nouă ocazie pentru oaspeți, când Ciul a tras pe lângă de la marginea careului. După o jumătate de oră, Micaș a întors în careu o centrare a lui Manu, dar Hațiegan a tras peste din cădere. Faza s-a repetat în minutul 38, dar Micaș a șutat de această dată și a înscris cu un șut la colțul lung. Ocaziile au continuat pentru clujeni, iar Ene a șutat paralel cu poarta în minutul 41, după o acțiune personală, iar Florescu a luat la țintă portarul advers, de la distanță.

“U” a început mai bine partea secundă, iar Florescu și Micaș au irosit două oportunități în startul reprizei. Ocaziile s-au concretizat în minutul 54, când Chiș a centrat perfect în careu , iar Ene a îndeplinit o simplă formalitate. Un minut mai târziu, Greu a creat o fază identică, dar pe partea opusă, iar Ene a înscris din nou. Mai târziu, Hațiegan a irosit o centrare bună a lui Chiș, pentru ca în minutul 62 să înscrie din marginea careului, cu un șut plasat. Deși clujenii au continuat dominarea, atacantul Unirii Tășnad, Bogdan Faur a scăpat singur, dar Dinu l-a blocat. Goga a încheait seara perfectă pentru “studenți” și a înscris în minutul 89, cu capul, dintr-o centrare a lui Takacs. “U” Cluj – Unirea Tășnad 5-0 și “șepcile roșii” sunt mai aproape de promovare.

Adrian Falub a început în formula: Dinu – Chiș, Onicaș, Abrudan, Manu – Florescu, Greu, Micaș – Hațiegan, Ene, Goga. Au mai intrat: Takacs, Lemnaru, Hordouan, Telcean.

Primul 11 al Unirii Tășnad a fost: Moroz – Palinceac, Vădan, Bălău, Pârnău – Ciul, Cubaș, Stanciu, Szekely – Faur, Cadar. Au mai evoluat: Varga, Ștef, Silaghi, Nagy.

Pentru Universitatea urmează restanța cu CFR 2, care se va disputa marți, 10 aprilie, de la ora 17, pe Cluj Arena.

Comenteaza