”U” Cluj, victorie la scor de neprezentare cu Sticla Arieșul Turda. Atmosferă senzațională creată de fanii ”studenților”

”U” Cluj, victorie la scor de neprezentare cu Sticla Arieșul Turda. Atmosferă senzațională creată de fanii ”studenților”
”U” Cluj a învins cu 3-0 Sticla Arieșul Turda, vineri, pe Cluj Arena, în cadrul etapei cu numărul 21 din Liga a IV-a.

”Șepcile roșii” au marcat primul gol în minutul 28, prin Claudiu Rogozan, dar reușita acestuia a fost anulată pe motiv de offside. La faza imediat următoare, însă, Dorin Goga (30) a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. 8 minute mai târziu, Iuliu Hațiegan (38) a dublat avantajul ”studenților” din pasa lui Goga. S-a terminat 3-0 pentru Universitatea Cluj, Victor Manu (82) înscriind și el pentru ”alb-negri” către finalul partidei. 

În urma acestui succes, ”U” Cluj acumulează 55 puncte, fiind lider detașat în liga a patra clujeană. Sticla Arieșul Turda este pe 2, cu 46 puncte, dar poate fi întrecută de Olimpia Gherla (locul 3, 44 puncte), care va evolua duminică pe terenul celor de la Vulturul Mintiu Gherlii.

Partida de pe Cluj Arena a fost marcată și de atmosfera senzațională creată de galeria ”Șepcilor roșii”, care a cântat atât la începutul cât și la finalul jocului ”Slavă ție, studenție!”. Un alte moment remarcabil s-a petrecut în minutul 66, când fanii au afișat un banner cu mesajul: "Jucăm cu bucurie în liga județeană/ Spiritul boem reînvie când ultrașii îl cheamă".

Sâmbăta viitoare, de la ora 15:00, elevii lui Marius Popescu vor juca în deplasare cu Olimpia Gherla.

”Un meci mult mai greu decât m-am așteptat. Am avut momente bune, momente mai puțin bune, dar lotul e destul de numeros, aproape toți sunt tineri, și fiecare își așteaptă rândul. Depinde de ei să ia tricoul și să rămână în teren. Lemac a avut o accidentare săptămâna trecută, la arcadă, n-a avut o dispoziție prea bună. Vreau un pic mai mult și de la Seck, dar e și el în faza de adaptare, e foarte lucrativ, un caracter foarte bun, dar eu zic că și-a făcut treaba. Astăzi am oscilat, ratări foarte multe, dar acolo depinde de valoarea individuală a fiecăruia. Dar ne-am atins scopul, spectacolul a fost garantat, de acum intrăm în linie dreaptă”, a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu.

”A fost o atmosferă frumoasă, creată de galeria minunată a Universității. Până la urmă, am avut și noi momente bune ale jocului, anumite situații, dar diferența de valoare individuală cred că și-a spus cuvântul. E o victorie meritată a gazdelor și pe această cale le urez baftă și să ajungă acolo unde este locul lor, adică în liga 1 sau chiar în cupele europene”, a spus tehnicianul Sticlei Turda, Artur Podar.

FC UNIVERSITATEA CLUJ - STICLA ARIEȘUL TURDA 3-0 (2-0)

Au marcat: Dorin Goga (30), Iuliu Hațiegan (38), Victor Manu (82)

”U” Cluj (4-2-3-1): Pop - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Hîmpea (Salcău 76) - Giurgiu (C), Rogozan (Fizeșan 59) - Takacs, 9. Hațiegan (Manu 46), Goga - Seck (Lemac 46)

Antrenor: Marius Popescu

Sticla Arieșul Turda (4-4-2): Ursu - Tot, Curta, Soporan, Szakacs - Silaghi, Kopandy, Savu, Cocoară - Mărie, Moldovan

Antrenor: Artur Podar

Stadion: Cluj Arena

Asistență: 1450

Comenteaza