"U" Cluj, victorii la scor în amicalele cu Unirea Jucu și Luceafărul Decebal. Un senegalez venit în probe, hatt-trick în al doilea joc

"U" Cluj s-a impus categoric în amicalele cu Unirea Jucu (liga a III-a) și Luceafărul Decebal (liga a IV-a, jucate sâmbătă, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", scor 5-0, respectiv 6-1.

În primul joc al zilei, "Șepcile roșii" au deschis scorul în minutul 19, prin Tavi Abrudan, după un corner. 17 minute mai târziu, Marius Ionescu a făcut 2-0 pentru trupa lui "Papi". Universitatea nu s-a oprit aici, iar în repriza secundă a marcat din nou, prin Iuliu Hațiegan. Golgheterul Lemac a înscris pentru 4-0, cu o lovitură de cap, iar Takacs a stabilit rezultatul final la ultima fază a meciului.

Echipa din amicalul cu Jucu: Man - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Hațiegan, Salcău - Lemac

Au mai intrat: Pop, Fizeșan, Hîmpea, Irimie

Un senegalez venit în probe a reușit un hatt-trick în al doilea joc

"U" a mers pe aceeași linie și în amicalul cu Luceafărul Decebal, pe care l-a câștigat cu 6-1. În partida respectivă, Marius Popescu a schimbat primul "11" în proporție de 99%, aici făcând excepție Darius Hîmpea, care a evoluat și în primul joc. "Papi" l-a mai introdus în echipă pe Adrian Pintea, al treilea marcator al "studenților" din turul campionatului, cu 10 goluri, dar a utilizat și mai mulți jucători veniți în probe.

"Scopul a fost atins. Încă sunt lucruri de pus la punct, nu există jocul perfect pentru că la fiecare meci apar lucruri noi, o zi mai proastă a unui jucător de-al nostru. Dar, în general, pot să zic că arătăm bine, suntem la nivelul pe care l-am dorit. Urmează o săptămână liberă, iar sâmbăta viitoare vom juca cu LPS Satu Mare (liga a II-a, n. red.). E un test destul de important, în urma căruia vom vedea unde ne aflăm", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Printre fotbaliștii testați s-a remarcat Baba Ndaw Seck (21 ani), care a reușit un hatt-trick cu maramureșenii. Atacantul senegalez a evoluat în trecut pentru echipa de tineret a Bresciei și a sosit la Cluj vineri seara. Hordouan și Chiorean au marcat la rândul lor, ultima reușită a zilei venind dintr-un autogol al oaspeților.

"Seck e un jucător care a venit prin relațiile domnului Sabău (manager sportiv al lui "U", n. red.), dar e o problemă cu actele, e extracomunitar și are un statut mai special, lucru care ne împiedică să-l transferăm când vrem. Vom vedea cum decurg lucrurile", a explicat "Papi".

Pentru "U" Cluj urmează cel mai puternic amical al iernii, cu Olimpia Satu Mare, din Liga a II-a. Partida este programată sâmbăta viitoare, de la ora 13:00, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu".

Comenteaza