”U” Cluj vrea să profite de situația nefastă de la Dinamo. Sabău: ”Ne putem califica”

”U” Cluj vrea să profite de situația nefastă de la Dinamo. Sabău: ”Ne putem califica”
A mai rămas o săptămână până la duelul dintre Universitatea Cluj și Dinamo, din optimile Cupei României. Va fi cel mai important meci al ”Șepcilor roșii” din ultimii ani. Managerul sportiv al clubului, Ioan Ovidiu Sabău, e optimist în privința șanselor de a merge mai departe.

"U" Cluj are un parcurs excepțional în Seria a V-a din Liga a III-a. Echipa lui Adrian Falub se află la conducerea clasamentului, cu 29 puncte. "Studenții" au 9 victorii (6 în ultimele etape), 2 remize și o singură înfrângere. Ardelenii mai au două meciuri de disputat până la finalul turului, cu Avântul Reghin și Industria Galda. Alte 6 puncte le-ar consolida și mai mult prima poziție.

"Șepcile roșii" nu stau rău nici în Cupa României, unde au trecut de Voința Cetate (7-0), Viitorul Ulmeni (s-a retras din competiție), Comuna Recea (5-1), Olimpia Satu Mare (2-0) și Știința Miroslava (2-1). În optimi, urmează să dea piept cu Dinamo. Partida este programată miercuri, 29 noiembrie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena.

Dinamo este pe locul 7 în Liga 1, cu 24 puncte. Echipa lui Vasile Miriuță a înregistrat doar două victorii în ultimele cinci meciuri, iar etapa trecută a fost învinsă cu 0-2 de CFR Cluj. Actualul finanțator de la Dinamo, Ionuț Negoiță, a scos clubul la vânzare, iar Miriuță tremură și el pentru postul său.

Ioan Ovidiu Sabău crede că situația nefastă de la Dinamo, dar și jucătorii experimentați din lotul lui ”U” Cluj pot fi un avantaj mare pentru meciul din optimi.

"Sigur că da. Jucătorii noștri așteaptă astfel de meciuri. Acestea sunt jocuri adevărate, care te stimulează. Va fi și o atmosferă extraordinară în tribună. Mulți dintre jucători au deja experiență și nu-i va încărca prea mult la nivel emoțional. Să ne uităm la ce nivel au jucat Albuț, Giurgiu, Abrudan, Goga, Florescu. Eu cred că ne putem califica", a declarat managerul sportiv al ”Șepcilor roșii”.

Comenteaza