”U” Cluj vs Armenopolis în Cupa României. Cele două echipe se vor întâlni și în weekend

”U” Cluj vs Armenopolis în Cupa României. Cele două echipe se vor întâlni și în weekend
”U” Cluj va evolua împotriva lui Armenopolis Gherla, miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul Olimpia din Gherla, în semifinalele Cupei României pe județ.

Cele două cluburi se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon. Ultimul duel a fost câștigat de "studenți" cu 2-0, anul trecut, pe Cluj Arena, în turul ligii a patra. Pentru meciul de la Gherla va fi indisponibil căpitanul "Șepcilor roșii", Gabriel Giurgiu. Mijlocașul de 34 ani a suferit o ușoară întindere săptămâna trecută, la un antrenament.

"Ne dorim victoria, în orice condiție și situație. Armenopolis e o echipă interesantă, cu jucători care au avut aspirații spre ligile superioare. Am decis să-l menajăm pe Gabi. Având în vedere că ne-am atins scopul (echipa e calificată la barajul pentru liga a treia - n. red.), nu merită să riscăm. Așteptăm suporterii lângă noi, pentru că sunt parte integrantă a echipei noastre", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Echipa lui ”Papi” a trecut în sferturi de Vulturul Real Fundătura, scor 13-0, în comuna Iclod. De partea cealaltă, Armenopolis s-a impus cu 7-0 la Viitorul Sânpaul. Dacă va trece de Armenopolis, "U" Cluj va da piept în finală cu Gloria Cătina (liga a cincea). Aceasta din urmă a reușit să o scoată surprinzător pe Olimpia Gherla, scor 3-2 după prelungiri.

Duminică, 28 mai, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, ”U” Cluj o va reîntâlni pe Armenopolis în penultima etapă din Liga a IV-a. "Alb-negrii" ocupă primul loc, cu 76 puncte, fiind deja calificați la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Comenteaza