”U” dă piept cu Arieșul Turda în primul amical al verii. Cu cine mai joacă în perioada de pregătire

”U” dă piept cu Arieșul Turda în primul amical al verii. Cu cine mai joacă în perioada de pregătire
Universitatea Cluj va evolua împotriva Sticlei Arieșul Turda, miercuri, 26 iulie, de la ora 18:00, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, în primul amical al verii.

Cele două formații s-au mai întâlnit sezonul trecut, în Liga a IV-a, unde ”Șepcile roșii” au scos un 2-2 în deplasare (singura remiză pe care a obținut-o în campionat) și un 3-0 pe Cluj Arena. ”U” Cluj i-a mai învins pe turdeni și în Cupa României pe județ, scor 5-1, tot pe stadionul din Parcul Central.

”Este primul nostru amical și scopul e victoria. Voi rula tot lotul, astfel încât fiecare jucător să aibă șansa de a se pregăti. Vom mai avea meciuri în această perioadă cu Luceafărul Oradea Liga a II-a), programat sâmbătă, cu Sănătatea Cluj (Liga a III-a), Cetatea Deva (Liga a III-a) și Unirea Alba Iulia (Liga a III-a)”, a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

În ediția 2016-17 din Liga a IV-a, ”U” Cluj a câștigat seria cu 82 puncte, iar la barajul de promovare a bătut-o cu 14-0 la general pe Lăpușul Târgu-Lăpuș (Maramureș). Sticla Arieșul Turda s-a clasat pe locu 3, cu 60 puncte.

Primul meci oficial al "studenților" va avea loc pe 9 august, în Cupa României, contra Unirii Dej, iar în 26 august se va desfășura prima etapă din Liga a III-a.

Comenteaza