“U” Jolidon rămâne în cursa pentru Champions League

“U” Jolidon rămâne în cursa pentru Champions League

 Handbalistele de la “U” Jolidon se menţin în cursa pentru locul secund în Liga Naţională, după un meci în care adversarele de la Universitatea Reşiţa au ţinut ritmul doar 15 minute. Echipa clujeană s-a impus cu 39-26 (19-12) şi continuă să spere la o calificare în Liga Campionilor.

 

Prima parte a reprizei întâi a fost una echilibrată, iar Reşiţa părea că nu va ceda uşor în confruntarea cu clujencele. Echilibrul s-a menţinut până la 8-8, moment în care gazdele au preluat conducerea şi nu au mai lăsat jocul din mână. Elevele lui Covaciu au arătat multă determinare, iar diferenţa a crescut pe finalul reprizei, clujencele intrând la pauză cu un avantaj liniştitor, 19-12.

 

 Deşi partea a doua le-a găsit pe gazde puţin mai relaxate, acest lucru nu s-a văzut pe tabelă. Adversarele din Reşiţa nu au mai opus rezistenţă, astfel încât clujencele s-au dezlănţuit. Cu o apărare care a oprit uşor multe dintre atacurile Reşiţei şi cu un atac care a mers “ceas”, “U” Jolidon a zburdat pe teren, iar până la final s-a mai pus doar problema scorului. Echipa clujeană se menţine în lupta pentru locul doi, urmând ca etapa următoare să dea piept în deplasare cu Oţelul Galaţi.

 

Cele mai bune marcatoare ale echipei clujene în meciul cu Universitatea Reşiţa au fost Crap, Vintilă şi Paraschiv, fiecare cu câte şapte goluri. “Am avut o partidă mai uşoară, am început mai greu, dar apoi ne-am mobilizat şi am reuşit să ne impunem. Susţin în continuare că diferenţa dintre locul doi şi locul opt este foarte mică, echipele sunt foarte apropiate valoric şi va fi o bătălie dură”, a declarat antrenorul echipei “U” Jolidon, Gheorghe Covaciu.

 

Comenteaza