"U" Mobitelco a pierdut acasă cu Mediaş 65-67 GALERIE FOTO

Echipa de baschet masculin a Clujului, "U" Mobitelco, a pierdut la limită, în această seară, meciul susţinut în faţa propriilor suporteri împotriva Gaz Metan Mediaş. Acesta este primul dintr-o serie de cel mult cinci între cele două echipe în semifinalele play off-ului.

Echipa din Mediaş a dominat jocul din Sala Sporturilor "Horia Demian" pe tot parcursul disputei. La pauză tabela de marcaj arăta scorul de 30-35.

Meciul face parte din semifinalele play off-ului campionatului naţional, unde s-au mai calificat CSU Ploieşti şi CSA Steaua Bucureşti. Al doilea meci dintre Cluj şi Mediaş este programat mâine.

După meci, antrenorul vicecampioanei, Marcel Ţenter, a declarat că elevii săi pot relansa seria cu o victoria în partida de mâine. "A fost o seară în care am jucat la nivelul rezultatului: slab. Am avut ocazii, băieţii au luptat, au recuperat, dar nu a fost de ajuns. Se mai întâmplă şi aşa ceva, noi am mai fost în situaţii de genul acesta şi le-am depăşit de fiecare dată. Nimic nu e pierdut. La 1-1, seria se joacă", a precizat Ţenter, după meci.

Cei mai buni marcatori ai "U" Mobitelco au fost Dykes cu 20 de puncte, Krstanovic cu 12 puncte şi 6 recuperări,  Cuic 11 p (7 rec.), Silvăşan 8, Chetreanu 7, Fometescu 5 şi Thomson cu 2 puncte (6 rec.).


De cealaltă parte, cei mai importanţi marcatori ai oaspeţilor au fost Howell cu 19 puncte, cinci recuperări şi 5 pase decisive, Ivanovic 15 (9 rec.), Dumitrescu 9, Drăguşin 8, Nicoară 8 (9 rec.), Mitchell 4 (6 rec.) şi Velickovic cu 4 puncte.

Vezi alăturat o galerie de fotografii realizate de Ioana Tohat

 

Comenteaza