“U” NTT Data Cluj începe cu ambiții mari Divizia A1. “Facem o treabă foarte serioasă, iar rezultatele trebuie să apară”

“U” NTT Data Cluj începe cu ambiții mari Divizia A1. “Facem o treabă foarte serioasă, iar rezultatele trebuie să apară”

Componentele echipei de volei feminin își doresc o clasare superioară cele din sezonul trecut. Cu o echipă formată în totalitate din românce, formația clujeană își propune cel puțin locul șapte.

Într-o ligă în care campioana, CSM Alba Blaj a jucat în sezonul trecut finala Ligii Campionilor, clujencele își propun să fie competitive și să producă o surpriză. În pauză de vară, Universitatea a reușit mai multe transferuri, cel mai important fiind al Ariana Pîrv, voleibalistă în Naționala României.

Din acest sezon, clujencele au un nou staff tehnic format din Luminița Trombițaș (antrenor principal), Mimi Voievod (antrenor secund), Victor Baciu (kinetoterapeut) și Ovidiu Butoieru (preparator fizic)

Managerul echipei, Constantin Parâia, a prefațat noul sezon și a prezentat obiectivul echipei. “Ne dorim să creștem propriii juniori și ne mândrim cu faptul că am contruit o echipă doar din ardelence. Ne dorim să ne mândrim cu această echipă și am încredere că o vom face. Sâmbătă vom începe campionatul, la Timișoara, împotriva echipei Agroland. Știm că putem câștiga, având în vedere valoarea celor două echipe.

Noi ne propunem în primul rând să rămânem în prima divizie. Dacă anul trecut am obținut locul opt, anul acesta dacă ne batem serios cred că putem obține locul șapte, dacă nu chaiar mai sus. Noi facem o treabă foarte serioasă, iar rezultatele trebuie să apară”, a declarat Parâia.

Reprezentantul NTT DATA România, Diana Stănese, a vorbit, despre echipa pe care compania o sponsorizează. “Sunt onorată să mă aflu aici, vreau să vă mulțumesc și să felicit echipa în numele companiei pentru rezultatele de până acum și pentru faptul că s-au menținut în Divzia A1. Sper să avem cel puțin aceleași rezultate și anul viitor. Vă urăm mult succes în nou an competițional”!, a spus reprezentantul NTT DATA România.

Antrenoarea echipei, Luminița Trombițas, s-a declarat încrezătoare înainte noului sezon și consideră că obiectivul formației este unul realizabil. “Toată lumea este încrezătoare și pozitivă. Vom vedea sâmbătă pe teren ce putem să demonstrăm. Am mare încredere în fete și ele știu asta. Am reușit să o aducem pe Ariana și sper să fie un plus pentru echipă. Fără muncă nu se poate.

Am format un grup foarte frumos și încercăm să scoatem cele mai bune rezultate posibile. Este greu să ne luptăm cu restul echipelor care au 5-6 jucătoare străine. Noi avem doar românce, studente, tinere, cu care încercăm să obținem cele mai bune rezultate”, precizat Trombițaș.  

Cea mai importantă achiziție a formației a avut un mesaj pentru fanii echipei. “Sunt optimistă, m-am întors acasă. Abia așteptam, era visul meu să mă întorc la Cluj. Ne dorim să facem un campionat bun, suntem o echipă tânără și așteptăm multă lume la sală. Vrem ca oamenii să vină la sală, să ne susțină. Noi vom face tot posibilul să facem un rezultat bun”, a declarat Ariana Pîrv.

Primul meci din campionat va fi la Timișoara, împotriva formației locale Agroland. Partida se va desfășura sâmbătă, de la ora 19:00.

Comenteaza