"U" NTT DATA Cluj s-a reunit înaintea noului sezon: "Mă bucur că am ajuns să punem cap la cap un lot competitiv"

"U" NTT DATA Cluj s-a reunit înaintea noului sezon: "Mă bucur că am ajuns să punem cap la cap un lot competitiv"
| Foto: u-cluj.ro

Formația clujeană a început pregătirile pentru stagiunea 2022-2023 din Divizia A1 la volei feminin.

La sediul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a avut loc reunirea echipei "U" NTT DATA Cluj, înaintea noului sezon din voleiul feminin. "Studentele" au reluat antrenamentele, axate pe pregătirea fizică, sub coordonarea antrenorului emerit Vasile Bogdan.

"Mă bucur că am ajuns să punem cap la cap un lot competitiv pentru sezonul următor, pe parcursul căruia ne dorim ca echipa să performeze și să aducă bucurii iubitorilor de volei.

Suntem conștienți de dificultățile care ne stau în față în sezonul care începe în toamnă însă suntem, în egală măsură, convinși că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele.

În aceste prime zile atenția noastră va fi direcționată către pregătirea fizică și suntem bucuroși și recunoscători antrenorului emerit Vasile Bogdan care a acceptat să se alăture proiectului nostru.

Apoi, începând cu săptămâna viitoare, fetele vor intra în sală unde pregătirea va fi asigurată de antrenorii Romeo Lotei, Ramona Domocoș și Vicențiu Dumitrescu în timp ce profesorul Vasile Bogdan va continua să se ocupe de pregătirea fizică a sportivelor", a declarat managerul secțiilor de volei ale Clubului Universitatea Cluj, Bogdan Ungureanu.

Comenteaza