Foto "U" Olimpia Cluj a cucerit un nou titlu de campioană la fotbal feminin

"U" Olimpia Cluj a cucerit un nou titlu de campioană la fotbal feminin
| Foto: frf.ro
"U" Olimpia Cluj titlu
"U" Olimpia Cluj titlu
"U" Olimpia Cluj titlu
"U" Olimpia Cluj titlu

Formația clujeană s-a impus în ultima etapă din play-off chiar pe terenul rivalei Poli Timișoara, scor 3-1.

În acest weekend a avut loc etapa 10, ultima a acestui sezon și cea mai așteptată de suporterii echipelor aflate în vârful clasamentului. Confruntarea dintre Politehnica Timișoara și Universitatea Cluj s-a disputat cu trofeul pe masă!

Fetele de la Universitatea Cluj au avut parte de un sezon intens și plin de provocări. Primul hop pe care l-a întâmpinat formația pregătită de Constantin Olariu a fost în sezonul regulat, atunci când a pierdut la masa verde în fața rivalelor de la Politehnica Timișoara.

După acest moment ce le-a adus pe jucătoare pe locul al doilea, a urmat o serie de victorii pe care formația clujeană și le-a inclus în palmares. Al doilea hop însă a fost în play-out când clujencele au fost învinse pe teren propriu pentru prima dată în ultimul deceniu.

Cu toate acestea echipa s-a menținut, iar în ultimul meci al turului, după ce au înfrânt primul loc al clasamentului, distanța ce le-a despărțit pe cele două a fost doar de un punct. Din acel momente concurentele la titlu au fost despărțite de doua un punct timp de 5 etape.

Duminică, 28 mai, pe Stadionul Știința din Timișoara, Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1 în fața Politehnicii Timișoara, câștigând astfel pentru a doisprezecea oară titlul de campioană națională.

Golurile victoriei au fost marcate de Ioana Bălăceanu, Carmen Marcu, Mihaela Ciolacu, cea din urmă devenind și golgheterul campionatului, cu 33 de reușite.

Comenteaza