"U" Olimpia Cluj, calificare cu emoții în finala mini-turneului preliminar din UEFA Women's Champions League

"U" Olimpia Cluj, calificare cu emoții în finala mini-turneului preliminar din UEFA Women's Champions League
| Foto: ZIUA de Cluj

Echipa clujeană a încheiat la egalitate jocul cu Glentoran, scor 0-0, însă a obținut victoria la loviturile de departajare.

În cel de-al doilea meci al Grupei 7 din preliminariile UEFA Women's Champions League, multipla campioana a României a întâmpinat probleme serioase contra nord-irlandezelor de la Glentoran.

La capătul unei prime reprize în care nu s-au consemnat evenimente notabile, cele două echipe au încheiat la egalitate, 0-0. După revenirea de la cabine, Glentoran a mărit ritmul și a dominat partida, în timp ce clujencele nu au reușit să construiască acțiuni în jumătatea adversă.

Mai mult, la nouă minute de la reluare, după o acțiune în flancul drept, Hamilton a trimis în bara porții gazdelor (54). Nici întăririle trimise de pe bancă de Daniel Sima nu au schimbat jocul, iar după 90 de minute scorul era același, 0-0.

Pe parcursul celor două reprize de prelungiri, oboseala și-a spus cuvântul în cazul ambelor echipe. Atât "U" Olimpia Cluj, cât și Glentoran au suferit și s-au bazat pe faze fixe. Totuși, în ciuda dorinței micuței galerii din spatele băncii de rezerve a gazdelor, câștigătoarea avea să se decidă la penalty-uri.

În cele din urmă, "studentele" au fost cele care și-au păstrat calmul la loviturile de departajare și au reușit să câștige și vor disputa finala turneului cu trupa din Sarajevo.

Au marcat: Ciolacu, Borodi, Gonzalez, Gimenez - Foy, Bailie

Au ratat: Giurgiu - McDade, Andrews

Comenteaza