"U" protestează împotriva unor articole în care este acuzată de blaturi

Universitatea Cluj a publicat pe site-ul oficial un protest împotriva unor articole dintr-un ziar de sport.

Clubul de fotbal Universitatea Cluj potestează pe site-ul oficial împotriva unor articole apărute ieri şi astăzi în Gazeta Sporturilor şi care aruncă bănuieli de aranjament asupra mai multor partide ale echipei. Conducerea anunţă că va da în judecată publicaţia şi că le va interzice jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor accesul la toate evenimentele organizate de club.

Iată conţinutul comunicatului:

FC Universitatea Cluj protestează in mod public fata de modul in care cei de la Gazeta Sporturilor au folosit numele clubului nostru in doua produse jurnalistice publicate ieri, 24 august 2011 si azi, 25 august 2011.

Cele doua materiale, cu titlurile „Profituri dubioase pe campionatul României! » Cum a cîştigat un croat 21.000 de euro pe U Cluj - Petrolul" si „Semne dubioase! » U Cluj, suspectată că a trîntit alte două meciuri", semnate de Remus Raureanu, nu respecta deontologia jurnalistica. Acestea prezinta pareri personale ale autorului, intrebari si concluzii tendentioase care indeamna la actiuni dusmanoase si include numele Universitatii Cluj in exprimari deloc normale, toate acestea reprezentand o pata urata pe culorile unui club cu traditie din fotbalul romanesc.

Prin urmare, FC Universitatea Cluj isi exprima dezacordul total fata de aceasta practica si anunta ca va actiona in instanta publicatia Gazeta Sporturilor, iar angajatilor acesteia le va fi interzis accesul la toate evenimentele organizate de clubul nostru.

Comenteaza