"U" revine pe Cluj Arena, cu spectatori

"U" revine pe Cluj Arena, cu spectatori
Suporterii "Şepcilor roşii" | Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Veste bună pentru fanii Universității Cluj. Meciul cu Petrolul Ploiești de pe teren propriu se va juca pe Cluj Arena, cu spectatori.

"În urma demersurilor efectuate de FC Universitatea Cluj privind suspendarea sancţiunii primite în urma incidentelor de la meciul tur cu FC Hermannstadt, contând pentru barajul de promovare în Liga 1, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a admis, în cadrul şedinţei de miercuri, 11 septembrie 2019, cererea formulată de clubul nostru. Astfel, sancţiunea care prevedea disputarea a patru partide de pe teren propriu fără spectatori a fost suspendată.

A doua veste bună vine de pe #ClujArena. Clubul nostru a fost anunţat că gazonul schimbat în august poate face faţă unui meci de fotbal. Aşadar, după două partide disputate departe de Cluj, pe arena “Trans-Sil” din Târgu Mureş, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, respectiv Gloria Buzău, ne întoarcem acasă!", au transmit reprezentanții "U" Cluj. 

Primul meci din noul sezon pe Cluj Arena este tocmai derby-ul cu FC Petrolul Ploiesti. Partida se va juca weekend-ul viitor, ziua şi ora exactă urmând a fi anunţate ulterior.

Comenteaza