"U” se poate desprinde în clasament. Echipa lui "Papi" va evolua în weekend la Câmpia Turzii

Cu o victorie pe terenul turdenilor, ”Șepcile roșii” vor lua un avans de șase puncte față de ocupanta locului secund, Olimpia Gherla. Viitoarea adversară a ”studenților” se află pe 9, cu 12 puncte și un golaveraj de 24-38.

"U" Cluj va întâlni sâmbătă, 5 noiembrie, Industria Sârmei Câmpia Turzii, în deplasare, în runda cu numărul 12 din Liga a IV-a. În cele 11 meciuri disputate până acum, "Șepcile roșii" au bifat 9 victorii și o singură remiză (2-2 cu Arieșul Turda). În prima etapă, trupa lui "Papi" a stat datorită numărului impar de echipe care formează seria.

Universitatea se află în acest moment pe prima poziție, cu 28 puncte și un golaveraj de 57-5. "Alb-negrii" au în continuare cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din campionat. În ultima partidă, "studenții" au învins cu 10-0 Viile Dejului pe stadionul din Parcul Central. Golurile întâlnirii de sâmbăta trecută au fost înscrise de Brian Lemac (4), Dorin Goga (dublă), Gabriel Giurgiu (dublă), Adrian Pintea și Darius Hîmpea.

Formația din Câmpia Turzii se clasează pe locul 9, cu 12 puncte și un golaveraj de 24-38. Viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" a obținut 4 victorii și 6 înfrângeri în actuala ediție de campionat. În etapa precedentă, turdenii au câștigat cu 3-1 deplasarea de la Vulturul Mintiu Gherlii.

Cu o victorie în disputa de sâmbătă, "U" Cluj va face un pas important pentru accederea în Liga a III-a. "Studenții" vor lua un avans de șase puncte față de ocupanta locului secund, Olimpia Gherla (25 puncte).

Aceasta din urmă are un meci în minus după amânarea partidei cu Unirea Florești. În runda următoare, gherlenii se vor duela cu echipa de pe locul 4, Arieșul Turda (24 puncte). Armenopolis Gherla (locul 3, 25 puncte), o altă contracandidată a Universității la promovare, va sta.

Partida dintre "U" Cluj și Industria Sârmei Câmpia Turzii se joacă sâmbătă, 5 noiembrie, la Câmpia Turzii, de la ora 11:00.

Comenteaza