"U" şi CFR au terminat la egalitate în dubla juniorilor FOTO

Nici Universitatea şi nici CFR nu au reuşit vreun gol în derby-ul juniorilor republicani. "Rezultat echitabil", spun antrenorii.

Derby-ul Clujului la nivel de juniori republicani s-a încheiat nedecis, "U" şi CFR fiind nevoite să se mulţumească cu scorul de 0-0. Prima repriză a fost mai animată, la fel şi ultimele minute, când ambele formaţii au avut câte două ocazii clare.

"Un rezultat echitabil, dacă ţinem cont de ultima lor ocazie. Noi am avut multe şanse de a marca, am controlat jocul, având şi avantajul terenului propriu. Am încercat să construim, să facem o partidă bună. Echipele au fost destul de bine aşezate în teren, a fost un meci bun pentru acest nivel. Cu puţină şansă am fi putut să câştigăm, dar la fel de bine şi să pierdem. Nu am jucat la egal, dar astăzi atât s-a putut", a declarat antrenorul gazdelor, Gică Barbu.

De aceeaşi părere a fost şi feroviarul Gheorghe Vasile: "Este un rezultat echitabil, dar am remarcat o dorinţă prea mare de ambele părţi, iar jocul a avut de suferit. Au fost oportunităţi extraordinare şi un joc fair-play din partea ambelor echipe. Nu suntem duşmani, nu avem nimic de împărţit. Se putea mai mult, ţinând cont că ocaziile mai mari ne-au aparţinut".

La meci au asistat circa 150 de persoane, printre care Alin Minteuan, Cosmin Irimieş, Zoli Iasko, Leo Grozavu, Cristi Dulca, Emil Szolomajer, Marius Predatu şi Tiberiu Poraczky.

Şi juniorii B de la "U" şi CFR au terminat nedecis, scor 2-2.

Comenteaza