"U" şi CFR, licenţiate şi pentru sezonul viitor

Comisia de licenţiere a cluburilor a acordat licenţa pentru Liga I, în sezonul 2012/2013, tuturor celor 18 grupări care au solicitate acest lucru, a anunţat Federaţia Română de Fotbal (FRF).

"Comisia de licenţiere a cluburilor a pronunţat în data de 27.04.2012 deciziile privind cererile de acordare a licenţei formulate de cluburile participante în Liga I. Comisia de fond a acordat licenţa pentru Liga I, în sezonul 2012-2013, tuturor celor 18 cluburi solicitante. Deciziile pronunţate nu au fost atacate cu apel în termenul stabilit de Regulamentul de licenţiere, astfel că acestea au rămas definitive şi irevocabile prin neapelare", se arată în comunicatul postat pe site-ul frf.ro.

FRF precizează că, în cazul cluburilor participante în campionatul Ligii a 2-a, care au solicitat licenţa pentru Liga I în sezonul 2012-2013, Comisia de licenţiere a cluburilor va funcţiona în perioada 15 - 25 mai 2012. Deciziile pronunţate de Comisia de fond vor putea fi atacate cu apel la Comisia de Apel, care va analiza eventualele contestaţii în perioada 31 mai - 8 iunie 2012. Deciziile Comisiei de Apel sunt definitive şi executorii pe plan naţional. Deciziile Comisiei de apel pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne.

 

Comenteaza