Video “U” transferă în Liga 1. Tânarul Telcean va juca la FC Argeș

“U” transferă în Liga 1. Tânarul Telcean va juca la FC Argeș
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul în vârstă de 19 va evolua sub formă de împrumut în sezonul viitor, însă piteștenii au opțiunea unui transfer definitiv.

Unul dintre cei mai buni jucători promovați de la grupele de juniori ale “Șepcilor roșii” a făcut pasul spre Liga 1. Apărătorul Tudor Telcean va evolua în stagiunea următoare la FC Argeș, sub formă de împrumut, iar clubul din primul eșalon are opțiunea unui transfer definitiv.

“Această mutare pentru mine înseamnă un pas foarte important, pe care eu mi l-am dorit. Mă bucur foarte mult că cele două cluburi au ajuns la o înțelegere. Mi-am dorit mult să plec acolo și să fac un pas spre Liga 1 este un lucru foarte bun pentru cariera mea. Sper să confirm așteptările și să mă impun acolo.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acești patru ani și probabil vom mai fi alături, deoarece plec doar pentru un an ca împrumut. Sper să promoveze în acest an și toate visele să li se îndeplinească și să fie puternici împreună”, a declarat jucătorul pentru site-ul oficial al “studenților”.

În stagiunea precedentă, Telcean a evoluat 19 partide pentru Universtiatea Cluj și a oferit 3 pase decisive.

Comenteaza