U” Transilvania vrea să bată UCM pentru un final fără emoţii

U” Transilvania vrea să bată UCM pentru un final fără emoţii
“U” Transilvania joacă mâine cu UCM HC Caraş Severin, cu scopul de-şi consolida locul 5. O victorie i-ar ajuta pe clujeni să aştepte sfârşitul sezonului fără a depinde de jocul rezultatelor. Partida va avea loc de la ora 18:00 la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

După egalul obţinut etapa trecută în faţa celor de la Ştiinţa Bacău, handbaliştii de la "U" Transilvania sunt în mare proporţie calificaţi în cupele europene. Clujenii vor juca mâine ultimul meci al sezonului, pe teren propriu, cu ocupanta locului 4, UCM HC Caraş Severin. "Este un meci important, vrem să câştigăm pentru suporteri, pentru ca pe viitor să vină cât mai mulţi la sală la meciurile noastre. Vrem să ne luăm revanşa pentru partida din tur, când am pierdut la un gol, deşi am condus până cu un minut înainte de final", spune antrenorul Constantin Ştefan. Pentru partida de mâine din echipa clujeană va absenta cel mai bun marcator, internaţionalul Vali Ghionea. Acesta a primit o etapă de suspendare după ce a văzut cartonaşul roşu în finalul confruntării de la Bacău.

Echipa clujeană vrea să câştige pentru a nu avea emoţii sâmbătă, când Ştiinţa Bacău joacă în deplasare la HC Odorhei. O înfrângere în meciul cu Reşiţa, coroborată cu o victorie a băcăuanilor, este singura variantă care lasă "U" Transilvania în afara cupelor europene. "Avem o serie lungă de meciuri fără înfrângere. Vrem să ne impunem pentru a nu mai depinde de ceea ce se întâmplă la Odorhei", a punctat managerul Mihai Tritean. Dacă "U" Transilvania rămâne pe locul 5, adversara din prima fază a Cupei României va fi tot UCM HC Caraş Severin. Cupa României se va disputa în perioada 25-27 mai la Turnu Severin.

 

 

Comenteaza