''U", victorie clară în primul amical al anului

''U
''Studenții'' au învins Sticla Arieșul Turda, scor 7-0. Noile achiziții, Ene și Văsălie au debutat pentru clujeni.

Antrenorul Adrian Falub a început în formula Dinu- Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu, Miholca, Salcău, Saroși, Goga (cpt.), Hațiegan, Lemnaru.

În prima repriză a existat o singură echipă pe teren și oapseții au trecut cu greu centrul terenului. Primul gol a fost reușit de tânărul Hațiegan în minutul 19. La jumătatea primei reprize, Goga a trimis o pasă excelentă cu exteriorul în banda stângă, mingea a ajuns la Manu și fundașul Universității a marcat cu un șut superb de la marginea careului (minutul 22). Noua achiziție, mijlocașul Alin Văsălie, a debutat in echipa clujeană în minutul 25.

În cea de-a doua repriză, dominația ''studenților a continuat și ocaziile s-au concretizat după minutul 60. În minutul 64 Hordouan a majorat diferența, fiind urmat pe lista marcatorilor de Greu ( minutul 72). Apoi a intrat in scena noul jucător al clujenilor, Cristi Ene. Atacantul a marcat două goluri (minutele 73,81) la debutul său pentru studenți, al doilea fiind o execuție extraordinară cu călcâiul. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Greu în minutul 83. De remarcat e și intrarea pe teren, în minutul 60, a antrenorului secund, Marius Suller.

Pentru ''Șepcile roșii'' au jucat în partea a doua Gorcea - Chiș, Onicaș, Telcean, Potcoavă, Florescu (cpt.), Micaș, Ursu, Hordouan, Greu, Ene.

Adversarii au aliniat următorul 11: Ursu - Mercean, Cocoară, Marcu, Savu, Ionescu, Silaghi, Dan Florin, Chișu, David, Soporan. În repriza a doua echipa din Turda a introdus următoarea echipă: Lăcătuș - Tothăzan, Biriș, Moldovan, Bituleanu, Paleoca, Mâlnă, Mărginean, Oltean, Marie, Porumb

"U" Cluj ca juca următorul amical, cu Unirea Alba Iulia, în 31 ianuarie, de la ora 16:30. Meciul va avea loc în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Comenteaza