U100. Un tramvai decorat în cinstea Centenarului Universității Cluj va circula prin oraș

Baschetbliștii de la U-BT, alături de staff-ul echipei au fost prezenți la prezentarea tramvaiului care celebrează cei 100 de ani ai clubului clujean.

De-a lungul anului, în oraș, s-au desfășurat mai multe evenimente care aveau ca și punct comun sărbătoarea celor 100 de ani ai Universității Cluj. Acum, culorile clubului vor fi cu atât mai prezente în viața clujenilor, după ce un tramvai a fost decorat în alb și negru. Tramvaiul a fost stilizat, mingea fiind principalul punct al întregii opere. La prezentare au participat mai mulți baschetbaliști de la U-BT, dar și oameni din staff-ul echipei.

“E o idee foarte bună, sper ca toată lumea să vadă asta. Nu am văzut niciodată un tramvai ca ăsta, arată foarte bine. Acum nu mai merg cu tramvaiul, însă când eram tânăr foloseam tramvaiul mult. Era foarte ieftin și foarte rapid. Le sugerez tuturor fanilor să meargă cu acest tramvai pentru că tramvaiul nostru. Reprezintă echipa și orașul”, a declarat Artis Ate, baschetbalistul letonian de la U-BT.

“La propunerea “U” Cluj am încercat să facem ceva pentru Centenar. Am găsit elementul comun, mingea și ne-am gândit să interpretăm cumva acest simbol. Pentru a realiza acest tramvai am muncit cam 4-5 zile și cu toate pregătirile cam o săptămână”, a spus Kero, artistul care a realizat pictura.

Comenteaza