UEFA Champions League. Bayern, Juventus și Real Madrid se pregătesc de o nouă seară europeană

UEFA Champions League. Bayern, Juventus și Real Madrid se pregătesc de o nouă seară europeană
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Cel mai echilibrat meci al serii va fi înfruntarea dintre Manchester United și Valenica, de pe Old Trafford.

A doua etapă a grupelor celei mai importante competiții europene propune mai multe dueluri tari. În Grupa E, Bayern o întâlnește pe Ajax, pe propriul teren. Bavarezii au câștigat împotriva Benficăi în prima etapă, în timp ce olandezii s-au impus categoric în fața celor de la AEK Atena, scor 3-0. În celălat meci al grupei portughezii și greci se întâlnesc într-un duel ce pare echilibrat la prima vedere.

Grupa F propune duelurile Hoffenheim – Manchester City și Lyon – Șahtior. Prima etapă a adus o surpriză uriașă, campioana Angliei, fiind învină în Franța de echipa campionului mondial Fekir. Totodată, cele două echipe considerate outsideri au remizat în Ucraina, 2-2.

În Grupa G, campioana Europei, Real Madrid se deplasează la Moscova, pentru un duel cu ȚSKA, ce pare ușor la prima vedere. Totuși, gazonul artificial și absența unor oameni de bază precum Marcelo, Isco, Bale și Ramos se pot dovedi decisive. În celălalt meci al grupei, semifinalista din sezonul trecut, AS Roma primește vizita campioanei Cehiei, Viktoria Plzen.

Ultimele meciuri ale zilei sunt cele din Grupa H, acolo unde Juventus o întâlnește pe Young Boys Berna, iar Manchester United se duelează cu Valencia. Italienii sunt favoriți clari, chiar și în lipsa lui Ronaldo, care este suspendat. În cealaltă, partida, “Diavolii roșii” vor avea de muncit împotriva uneia dintre cele mai constant echipe din La Liga.

Programul meciurilor:

Bayern – Ajax, ora 22, Telekom Sport 1

AEK Atena – Benfica, ora 22

Hoffenheim – Manchester City, ora 20, Digisport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Lyon – Șahtior, ora 22

ȚSKA Moscova – Real Madrid, ora 22, Digisport 1, Telekom Sport 2, Look Plus

AS Roma – Viktoria Plzen, ora 22, Digisport 4, Telekom Sport 4

Juventus – Young Boys, ora 20, Digiport 2, Telekom Sport 2, Look Sport

Manchester United – Valencia, ora 22, Digisport 2, Look Sport

Comenteaza