UEFA Champions League. Duel de top între Juventus și Atletico Madrid. Manchester City, misiune facilă cu Schalke 04

UEFA Champions League. Duel de top între Juventus și Atletico Madrid. Manchester City, misiune facilă cu Schalke 04
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Campioana Italiei și Cristiano Ronaldo intră în luptă împotriva unei mai vechi cunoștiințe a portughezului și, totodată, câștigătoarea Europa League din sezonul trecut.

După o seară fără goluri, în care meciurile Liverpool – Bayern și Lyon – Barcelona s-au încheiat 0-0, cea mai importantă competiție europeană revnie cu dueluri de top. În primul meci al serii se întâlnesc finalista din urmă cu două sezoane și deținătoarea trofeului Europa League. Juventus este liderul neînvins din Serie A și a înregistrat patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri. Totuși, italienii nu se vor putea baza pe Khedira și Douglas Costa, dar echipa lui Allegri este una cu multe resurse. 

În ceea ce o privește pe Atletico Madrid, formația lui Diego Simeone este principala urmăritoare a Barcelonei în La Liga, totuși la mare distanță de catalani. Madrilenii nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului și au reușit doar trei victorii în ultimele cinci jocuri, celelalte două partide fiind înfrângeri. Spaniolii nu se vor putea baza pe campionul mondial Lucas Hernandez în partida cu italienii.

Echipe probabile:

Atletico: Oblak – Arias, Gimenez, Godin, Filipe Luis – Saul, Koke, Rodri, Lemar – Morata, Griezmann

Juventus: Szczesny – De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Betancur, Pjanic, Matuidi – Dybala, Manzukic, Ronaldo

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look Plus.

În celălalt meci al serii se întâlnesc campioana și, totodată, liderul din Premier League și Schalke 04, o formație alfată în a doua jumătate a clasamentului din Bundesliga. Manchester City este favorita clară a duelului, prin valoarea clară a lotului și a antrenorului. Englezii au patru victorii și o singură înfrângere în ultimele cinci partide și se pot lăuda cu cel mai bun atac din campionatul Angliei, cu 74 de goluri marcate. Guardiola nu se va putea baza pe Mendy, Bravo, Gabriel Jesus și Stones în partida cu germanii.

Deși s-a calificat în optimile UEFA Champions League, Schalke 04 nu se află în cea mai bună situație în Bundesliga. Germanii se află pe locul al 14-lea, la opt puncte de primul loc retrogradabil. În ultimele cinci meciuri, jucătroii antrenați de Domenico Tedesco au o singură victorie și două remize.

Echipe probabile:

Schalke 04: Fahrmann – Caligiuri, S. Sane, Nastasic, Oczipka – McKennie, Bentaleb, Matondo, Uth, Konoplyanka – Burgstaller

Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte, Danilo – De Bruyne, Fernandinho, Bernardo Silva – Sterling, Aguero, L. Sane

Partida va avea loc de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 2, Digisport 2 și Look Sport.

Comenteaza