UEFA Champions League. Dueluri de foc în ultimele meciuri din faza grupelor. Program complet

UEFA Champions League. Dueluri de foc în ultimele meciuri din faza grupelor. Program complet
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Liverpool, PSG sau Inter Milano își joacă sezonul european, într-o seară  plină cu derby-uri între cele mai puternice echipe de pe continent.

Cea mai importantă competiție europeană a ajuns la faza ultimeor dueluri din faza grupelor. Până acum, 12 echipe și-au asigurat prezența în optimi, în timp ce alte șapte luptă pentru cele patru locuri rămase în faza eliminatorie. Prima parte de tablou propune unele dintre cele mai interesante partide din actuala stagiune.

Grupa A

În prima grupă a competiției, rezultatele sunt deja cunoscute, cu Atletico și Borussia calificate în optimi, în timp ce campioana Belgiei, Club Brugge va participa în Europa League.

AS Monaco – Borussia Dortmund, ora 22:00

Club Brugge – Atletico Madrid, ora 22:00

Grupa B

Barcelona e deja câștigătoarea grupei, în timp ce Tottenham și Inter se luptă pentru locul secund. Italienii au nevoie să obțină mai multe puncte decât britanicii în ultimul meci, iar jucătorii lui Mauricio Pochettino trebuie să învingă pe Camp Nou.

Barcelona – Tottenham, ora 22:00, Telekom Sport 2, Digisport 1, Look Sport

Inter Milano – PSV, ora 22:00, Telekom Sport 4, Digisport 4

Grupa C

În cea mai complicată grupă din actuala stagiune, trei echipe importante se luptă pentru cele două locuri care duc în optimi. Napoli se va califica cu o remiză sau dacă PSG este învinsă. Francezii obțin calfiicare cu o victorie sau dacă Liverpool este învinsă. Britanicii au nevoie de cele trei puncte pentru a fi prezenți în optimi.

Steaua Roșie Belgrad – PSG, ora 22:00, Telekom Sport 3, Digisport 3

Liverpool – Napoli, ora 22:00, Telekom Sport 1, Digisport 2, Look Plus

Grupa D

FC Porto și Schalke sunt sigure de calificarea în optimi, în timp ce Galatasaray și Lokomotiv Moscova duc o luptă la distanță pentru locul al treilea, care asigură prezența în Europa League

Schalke 04 – Lokomotiv Moscova, ora 19:55, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Galatasaray – FC Porto, ora 19:55, Telekom Sport 1, Digisport 2, Look Plus

Comenteaza