UEFA Champions League. Inter Milano – Barcelona e capul de afiș al serii. Program complet

UEFA Champions League. Inter Milano – Barcelona e capul de afiș al serii. Program complet
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

În celelalte grupe se înfruntă Atletico Madrid cu Borussia Dortmund și Napoli cu PSG.

Etapa grupelor din cea mai importantă competiție europeană intră în a doua parte, cu dueluri spectaculoase, dar și echilibrate. Câteva echipe și-ar putea asigura calificarea în optimi încă din această seară, în timp ce altele și-ar putea lua adio chiar de la sezonul european.

Grupa A

Primul meci al zilei este cel dintre AS Moncao și Club Brugge. Cele două formații au acumulat un singur punct în primele trei meciuri, chiar în etapa trecută, când au remizat în Belgia. Francezii au o listă întreagă de indisponibili care le va pune probleme în duelul cu Brugge.

AS Monaco – Club Brugge, ora 19:55, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Cel de-al doilea meci este duelul granzilor, dintre Atletico Madrid și Borussia Dortmund. Germanii au defilat până acum în competiție, iar cu o victorie la Madrid își vor asigura calificarea în etapa următoare.

Atletico Madrid – Borussia Dortmund, ora 22:00, Telekom Sport 3, Digisport 3, Look Sport

Grupa B

În poate cel mai interesant meci al serii se vor întâlni Inter Milano și Barcelona. Cu un stadion arhiplin, italienii speră să răzbune eșecul din tur și sa îi egaleze pe catalanii în clasament. Cu o victorie, echipa blaugrana își va asigura calificarea în optimi.

Inter Milano – Barcelona, ora 22:00, Telekom Sport 1, Digisport 1

În celălalt meci al grupei se întâlnesc Tottenham și PSV, formații care au acumulat un singur punct, în remiza 2-2, din urmă cu două săptămâni. Englezii pornesc cu prima șansă, dar olandezii sunt o echipă periculoasă pe contraatac.

Tottenham – PSV, ora 22:00, Telekom Sport 4, Digisport 4

Grupa C

Primul meci al zilei este cel dintre Steaua Roșie Belgrad și finalista din sezonul trecut, Liverpool. Deși au primit 10 goluri în ultimele două meciuri, sârbii sunt buni pe propriul teren, unde au remizat cu Napoli, scor 0-0. Cu o victorie, Liverpool ar deveni favorită clară la calificare.

Steaua Roșie Belgrad – Liverpool, ora 19:55, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

Celălalt meci al grupei reprezintă un alt duel tare, cel dintre Napoli și PSG. Francezii se deplaseaz pe “vulcanul” San Paolo, unde atmosfera s-ar putea să îi ofere plusul necesar lui Napoli, după remiza din tur.

Napoli – PSG, ora 22:00, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Plus

Grupa D

Primul meci al zilei e cel dintre Lokomotiv Moscova și FC Porto. Rușii nu au acumulat niciun punct, iar dacă vor pierde din nou vor fi elminiați. Pe de altă parte, portughezii conduc grupa și sunt favoriți la calificare.

FC Porto – Lokomotiv Moscova, ora 22:00

Ultimul meci al zilei este cel dintre Galatasary și Schalke. Cele două echipe sunt despărțite de doar un punct în clasament și se vor lupta pentru al doilea loc ce asigură calificarea în optimi. La Istanbul, formațiile au remizat alb.

Schalke 04 – Galatasaray, ora 22:00

 

Comenteaza