UEFA Champions League. Juventus – Manchester United, cel mai important duel al serii. Program complet

UEFA Champions League. Juventus – Manchester United, cel mai important duel al serii. Program complet
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Santiago Solari va debuta în cupele europene pe banca lui Real Madrid, în partida contra Viktoriei Plzen.

Faza grupelor din cea mai importantă comeptiție europeană se pregătește pentru returul partidelor. Ajax și Bayern se luptă pentru șefia grupei E, în timp ce Juventus își poate asigura calificarea încă din această seară.

Grupa E

Ajax se va deplasa la Lisabona pentru duelul cu Benfica, după ce în tur, olandezii s-au impus la limită. Portughezii au nevoie mare de victorie pentru a mai spera la un loc în primăvara Ligii Campionilor.

Benfica – Ajax, ora 22:00

Bayern Munchen primește vizita lui AEK Atena, iar bavarezii speră la o victorie confortabilă, care să le asigure în mare parte calificarea în optimi. Dacă vor pierde în fața germanilor, grecii vor fi eliminați matematic.

Bayern – AEK Atena, ora 22:00, Telekom Sport 3, Digisport 4

Grupa F

Manchester City este favorită clară în duelul cu Șahtior, mai ales după victoria categorică din tur, 3-0. Englezii sunt favorita clară a grupei, chiar dacă au debutat cu stângul în competiție.

Manchester City – Șahtior, ora 22:00, Telekom Sport 4, Digisport 3

Olympique Lyon are misiune grea pe teren propriu, în fața celor de la Hoffenheim. Cu o victorie, germanii i-ar putea egala la puncte și ar putea complica serios calculele calficării.

Lyon – Hoffenheim, ora 22:00

Grupa G

Într-un duel ce va fi mai greu decât pare, semifinalista din sezonul trecut, AS Roma va juca cu ȚSKA Moscova. Rușii sunt greu de bătut pe propriul teren și au câștigat și în fața celor de la Real Madrid.

ȚSKA Moscova – AS Roma, ora 19:55, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

Campioana Europei, Real Madrid va juca la Plzen împotriva campioanei Cehiei, în debutul european al lui Solari pe banca madrilenilor. Formația din capitala Spaniei speră la o victorie facilă, care să o distanțeze în fruntea grupei.

Viktoria Plzen – Real Madrid, ora 22:00, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Grupa H

Valencia și Young Boys se luptă pentru locul al treilea în grupă. Totuși, un succes al spaniolilor, coroborat cu o înfrângere a lui United ar putea relansa lupta pentru calificarea în primăvara Ligii.

Valencia – Young Boys Berna, ora 19:55, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Cel mai important duel al serii este cu siguranță cel dintre Juventus și Manchester United. Italienii s-au impus la limită în deplasare, iar acum își doresc o nouă victorie pentru a fi siguri de calificarea matematică în optimi.

Juventus – Manchester United, ora 22:00, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

 

Comenteaza