UEFA Champions League. Lyon și Șahtior se luptă pentru utimul loc din optimi. Program complet

UEFA Champions League. Lyon și Șahtior se luptă pentru utimul loc din optimi. Program complet
| Foto: facebook.com/olympiquelyonnais

Ucrainienii și francezii se întâlnesc în meci direct pentru ultima poziție între cele mai bune 16 echipe ale continentului.

După ce aseară s-a aflat echipele calificate de pe prima jumătate de tablou , în această seară, există o singură necunocută în cea mai importantă competiție europeană. Trei echipe se luptă pentru locuri de Europa League, în timp ce alte două se duelează în meci direct pentru locul în optimile Ligii Campionilor.

Grupa E

Bayern Munchen și Ajax au deja asigurate primele două locuri în grupă, iar portughezii de la Benfica sunt siguri de locul al treilea, în timp ce AEK Atena este eliminată.

Benfica – AEK Atena, ora 22:00

Ajax – Bayern, ora 22:00, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

Grupa F

Singură grupă în care nu este cunoscută echipa ce va participa. Lyon și Șahtior se luptă pentru a se alătura englezilor de la Manchester City, în timp ce Hoffenheim speră la un loc în Europa League, în funcție de rezultate.

Manchester City – Hoffenheim, ora 22:00, Telekom Sport 4, Digisport 4

Șahtior – Lyon, ora 22:00, Telekom Sport 3

Grupa G

Campioana din ultimele trei sezoane, Real Madrid și semifinalista din stagiunea precedentă, AS Roma sunt deja calificate în optimi. ȚSKA Moscova și Viktoria Plzen se luptă pentru locul al treilea.

Viktoria Plzen – AS Roma, ora 19:55, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Real Madrid – ȚSKA Moscova, ora 19:55, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

Grupa H

Cele mai puternice echipe din grupă, Juventus și Manchester United sunt deja sigure de prezența în optimi, în timp ce Valencia va juca în primăvara Europa League.

Valencia – Manchester United, ora 22:00, Digisport 3

Young Boys – Juventus, ora 22:00, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

Comenteaza