UEFA Champions League. PSG – Liverpool, capul de afiș al zilei. Program complet

UEFA Champions League. PSG – Liverpool, capul de afiș al zilei. Program complet
| Foto: uefa.com

Atletico Madrid, Borussia Dortmund sau FC Porto sunt printre formațiile care își pot asigura calificarea în optmile competiției.

După ce Real Madrid, Juventus sau Barcelona și-au asigurat prezența în primăvara celei mai importante competiții europene, mai multe formații importante se vor lupta pentru un loc între cele mai bune 16 echipe ale Europei.

Grupa A

Atletico Madrid – AS Monaco, 19:55, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

Borussia Dortmund – Club Brugge, 22:00

Calculele din această grupă sunt destul de simple pentru favorite. Cu o remiză pe propriul teren, germanii vor fi calificați, în timp ce spaniolii au nevoie de o victorie a lor sau a Borussiei pentru a fi siguri de prezența în optimi.

Grupa B

Tottenham – Inter Milano, 22:00, Telekom Sport 3, Digisport 2, Look Sport

PSV – Barcelona, 22:00, Digisport 3

Catalanii sunt deja calificați în optimile competiției, încă din etapa precedentă. Italienii au nevoiee de o victorie, în timp ce cei de la Tottenham sunt obligați să câștige și au nevoie de rezultate favorabile și în ultima rundă pentru a fi siguri de calificare.

Grupa C

PSG – Liverpool, 22:00, Telekom Sport 1, Digisport 1, Look Plus

Napoli – Steaua Roșie Belgrad, 22:00, Telekom Sport 4, Digisport 4

În cea mai echilibrată grupă a competiției, toate cele patru formații au încă șanse de a fi prezente în optimi. Liverpool va fi calficată dacă învinge, iar Steau Roșie Belgrad nu se impune în Italia. Napoli va fi calificată dacă va câștiga și PSG nu va învinge cu Liverpool, în timp ce francezii și sârbii au nevoie de victorie.

Grupa D

Lokomotiv Moscova – Galatasaray, 19:55, Telekom Sport 2, Digisport 2, Look Sport

FC Porto – Schalke 04, 22:00

Portughezii au nevoie de o remiză pentru a se califica și o victorie pentru a fi siguri de primul loc. Germanii au, la rândul lor, nevoie de un succes pentru a fi prezenți în optimi, în timp ce turcii trebuie să câștige pentru a mai spera la un loc în primăvara Ligii Campionilor.

Comenteaza