UEFA Champions League. Real Madrid pierde surprinzător cu ȚSKA Moscova, în timp ce Dybala a fost omul zilei pentru Juventus

UEFA Champions League. Real Madrid pierde surprinzător cu ȚSKA Moscova, în timp ce Dybala a fost omul zilei pentru Juventus
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Campioana Europei a cedat pe sinteticul de pe Luzhniki, într-un meci arbitrat de Ovidiu Hațiegan.

Ibericii au început cum nu se poate mai prost, iar Vlasic a dechis scorul după 65 de secunde. În ciuda faptului că elevii lui Lopetegui au lovit bara de mai multe ori, spaniolii nu au putut întoarce rezultatul. În celălalt meci al grupei, AS Roma le-a predat o lecție de fotbal cehilor de la Viktoria Plzen, pe care i-au învins cu 5-0.

În Grupa E, Ajax a pus capăt seriei de victorii în faza grupelor, a celor de la Bayern și au plecat cu punct din Germania, după 1-1, pe arena bavarezilor. În celălalt joc, Benfica a învins la Atena, scor 3-2, iar AEK rămâne cu 0 puncte, după două meicuri.

Grupa F a fost aproape de a furniza o nouă surpriză, tot cu Manchester City în prim-plan. Chiar dacă au fost conduși de Hoffenheim, britanicii au revenit și s-au impus cu 2-1. Partida dintre Lyon și Shakhtar a fost cea mai spectaculoasă a zilei. Ucrainienii au condus prin golurile fostului jucător al Gloriei Bistriță, Junior Moraes, dar francezii au revenit, iar partida s-a încheiat 2-2.

Chiar și fără absentul Ronaldo în teren, Juventus a trecut ușor de Young Boys, după ce Dybala a marcat un hat-trick și a demonstrat că poate conduce de unul singur atacul “Bătrânei Doamne”. În ultimul joc al zilei, forma proastă a celor de la Manchester United a continuat, iar englezii au reușit doar o remiză albă, pe propriul teren, în fața Valenciei.  

Comenteaza