UEFA pregătește măsuri speciale pentru echipele din Liga 1 calificate în cupele europene

UEFA pregătește măsuri speciale pentru echipele din Liga 1 calificate în cupele europene
| Foto: facebook.com/cfr1907

Forul continental a stabilit un protocol care trebuie respectat de toate formațiile calificate în competițiile internaționale.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că UEFA a stabilit mai multe măsuri stricte pentru cluburile care vor participa în cupele europene în stagiunea viitoare. Forul continental dorește ca toți membrii delegațiilor să fie testați cu două zile înainte de partide și a trasat instrucțiuni speciale și pentru călătoriile cu avionul și autocarul.

“Avem un protocol UEFA pe care trebuie să îl respectăm. Toate echipele trebuie să se deplaseze cu avion charter, să reducem întâlnirile cu alte persoane în avion și aeroport. Este obligatorie purtarea măștii în avion și aeroport.

Toți membrii unui club vor fi testați cu 2 zile înainte de meci la niște laboratoare alese de UEFA. Vor fi proceduri și în ceea ce privește autocarul. Accesul trebuie să se facă pe ușa din mijloc, șoferul trebuie să fie testat, iar între el și pasageri o să se afle un geam. Toate acestea se va face pentru a proteja jucătorii”, a declarat Burleanu la Pro X. 

Primul tur preliminar al Ligii Campionilor și al Europa League se va desfășura în 18/19 august.

Comenteaza