UEFA și-a dat acordul pentru disputarea derby-ului de titlu dintre CFR și Craiova

UEFA și-a dat acordul pentru disputarea derby-ului de titlu dintre CFR și Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Forul continental a acceptat ca jocul dintre cele două contracandidate la titlu să se dispute în 3 august, data la care LPF trebuie să anunțe echipele calificate în cupele europene.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

După cazurile de coronavirus depistate la formațiile din play-off, cluburile care se luptă pentru titlu vor avea parte de un program infernal în ultimele zile ale campionatului.

Totuși, UEFA a acceptat ca derby-ul dintre CFR Cluj și Craiova, din ultima etapă să se dispute în 3 august, data la care LPF trebuie să transmit forului continental echipele participante în cupele europene.

“Am vorbit la FRF şi s-au consultat cu UEFA, am vorbit şi noi cu cei de la UEFA, prin intermediul lui Robert Pongracz, şi putem comunica aceste informaţii până luni, 3 august, la ora 23:59, astfel că meciul dintre CFR şi Craiova se va putea disputa luni seara”, a spus Justin Ștefan pentru Antena Sport.

Până la derby-ul cu CS U Craiova, “feroviarii” vor avea parte de un alt meci important, împotriva FCSB-ului. Partida e programată vineri, de la 20:30.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza