UEFA și-a dat acordul pentru disputarea derby-ului de titlu dintre CFR și Craiova

UEFA și-a dat acordul pentru disputarea derby-ului de titlu dintre CFR și Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Forul continental a acceptat ca jocul dintre cele două contracandidate la titlu să se dispute în 3 august, data la care LPF trebuie să anunțe echipele calificate în cupele europene.

După cazurile de coronavirus depistate la formațiile din play-off, cluburile care se luptă pentru titlu vor avea parte de un program infernal în ultimele zile ale campionatului.

Totuși, UEFA a acceptat ca derby-ul dintre CFR Cluj și Craiova, din ultima etapă să se dispute în 3 august, data la care LPF trebuie să transmit forului continental echipele participante în cupele europene.

“Am vorbit la FRF şi s-au consultat cu UEFA, am vorbit şi noi cu cei de la UEFA, prin intermediul lui Robert Pongracz, şi putem comunica aceste informaţii până luni, 3 august, la ora 23:59, astfel că meciul dintre CFR şi Craiova se va putea disputa luni seara”, a spus Justin Ștefan pentru Antena Sport.

Până la derby-ul cu CS U Craiova, “feroviarii” vor avea parte de un alt meci important, împotriva FCSB-ului. Partida e programată vineri, de la 20:30.

Comenteaza