Ultima rundă de negocieri pentru "Dan Anca". Ce se întâmplă cu baza de antrenament a "U" Cluj

Ultima rundă de negocieri pentru "Dan Anca". Ce se întâmplă cu baza de antrenament a "U" Cluj
| Foto: foto: radio.ubbcluj.ro

Vineri a avut loc o nouă rundă de negocieri între primărie și proprietarii cărora le-a fost retrocedată o parte din baza sportivă unde se antrenează FC Universitatea Cluj.

Municipalitatea vrea să răscumpere terenul retrocedat pentru a reîntregi baza sportivă şi negociază în acest sens cu noii proprietari. Primarul Emil Boc a dat asigurări, într-o declaraţie făcută în emisiunea ZIUA LIVE, că "Dan Anca" va redeveni baza de antrenament a celor de la "U" Cluj.

“Voi avea pe masă, mâine dimineață, rezultatul acestor discuții, vă spun cu sinceritate. Acolo, proiectul este foarte clar, de a reîntregi Baza Sportivă “Dan Anca”, pentru că 70% din teren este acum retrocedat la diverși proprietari, de a cumpăra acel teren pe procedurile de lege și de a crea o bază sportivă modern pentru Universitatea Cluj, pentru a avea în continuare acolo bază sportivă așa cum am avut-o și până în momentul de față. Orașul se va implica, astfel încât să se poată realiza această lucrare. Vă pot asigura de asta. Este o proprietate majoră”, a spus Emil Boc.

DETALII DESPRE PLANUL PRIMĂRIEI, AICI

Comenteaza