Ultimul test înainte de baraj. ”U” Cluj o înfruntă pe Gloria Cătina în finala Cupei României

Ultimul test înainte de baraj. ”U” Cluj o înfruntă pe Gloria Cătina în finala Cupei României
”U” Cluj va împotriva Gloriei Cătina (Liga a V-a), vineri, de la ora 17:00, la Baza Sportivă ”Dan Anca”, în finala Cupei României pe județ.

Învingătoarea din această partidă se va califica în faza națională a Cupei României 2017-18. Meciul cu Gloria Cătina va fi, de altfel, ultimul test al Universității înainte de barajul pentru liga a treia. Elevii lui Marius Popescu se vor bate pentru promovare cu campioana județului Maramureș, care se va stabili după duelul dintre Avântul Bârsana și Lăpușul Târgu Lăpuș.

Pentru meciul cu Cătina nu vor fi disponibili Iuliu Hațiegan, Rareș Takacs și Alex Păcurar, toți trei fiind accidentați, dar va reveni căpitanul Gabriel Giurgiu.

"Victoria mă interesează cel mai mult, având în vedere că e un trofeu pus în joc. E un meci pe care îl vom trata cu maximă seriozitate și vom da totul ca să câștigăm", a declarat antrenorul "Șepcilor roșii", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Golgheterul Universității din campionat, Brian Lemac își dorește ca "studenții" să se impună la o diferență cât mai mare.

"Sunt pregătit, este o finală, presiunea e foarte mare. Sper să câștigăm la diferență cât mai mare, așa cum i-am obișnuit pe fani până acum", a spus Lemac.

Cu o oră înainte de startul finalei, Universitatea Cluj va fi premiată de AJF Cluj pentru câștigarea Ligii a IV-a. "Șepcile roșii" au terminat seria neînvinși, cu 27 victorii și un singur egal. Brian Lemac va primi titlul de golgheter al campionatului, cu 48 reușite, iar goalkeeperul Rareș Pop va primi distincția de cel mai bun portar.

Finala Cupei României pe Județ, "U" Cluj vs Gloria Cătina, se va disputa vineri, de la ora 17:00, la Baza Sportivă "Dan Anca". Biletele de intrare se pot procura de la Sediul A.J.F. Cluj - B-dul Eroilor nr. 16, pana vineri 09.06.2017 ora 11, iar de la ora 12-16 la Baza Sportiva "Dan Anca".

Barajul pentru promovarea în liga a treia va avea loc pe 17, respectiv 24 iunie. Prima manșă se va disputa la Cluj. "U" își va afla adversara sâmbătă, 10 iunie. În ziua respectivă, Avântul Bârsana și Lăpușul Târgu Lăpuș se vor lupta pentru titlul de campioană a județului Maramureș.

Comenteaza