Şumudică: Nu am discutat cu nimeni de la CFR Cluj, dar mi-e foame de performanţă, de trofee

Şumudică: Nu am discutat cu nimeni de la CFR Cluj, dar mi-e foame de performanţă, de trofee
| Foto: Telekomsport.ro

Antrenorul formaţiei Gaziantepsor, Marius Şumudică, a declarat, luni, că nu a discutat cu nimeni de la CFR Cluj, dar nu respinge ideea de a prelua această echipă, mai ales că şi-ar dori să câştige trofee.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”CFR este o variantă bună, o echipă care se bate la trofee, chiar dacă vin după 3 ani deosebiţi cu Petrescu, niciodată să nu spui niciodată, nu am discutat cu nimeni, dar mi-e foame de performanţă, de trofee. La Gaziantepspor mi-e greu să mă bat la trofee, CFR îţi dă această şansă, la vârsta mea mai ales. Nu ştiu ce fel de antrenor îşi doresc, eu nu sunt unul ieftin, am contract bun în Turcia,  un campionat cu multe vedete, trebuie să existe ceva ca să mă întorc, nu mai antrenez pe ochi frumoşi şi să iau banii după 8 luni”, a declarat Şumudică la Digi Sport Special.

El a mai spus că şi dorul de casă ar putea conta în luarea unei decizii.

”Iar s-au dat reguli stricte în Turcia, sunt departe de familie, de asta aş părăsi Turcia, mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat în ultima etapă, un mare arbitru de la ei a zis să nu ne batem joc de un antrenor român. Am o clauză de reziliere, sunt nişte restanţe financiare către mine, dar nu pun banii pe prim plan. Trec anii şi nu pot realiza nimic. E greu să ajung la Galatasaray, Fenerbahce, respect Gaziantep, dar e o echipă cu şansa a 7-a la orice trofeu. Vreau să retrăiesc ce am trăit la Astra. CFR şi Craiova sunt echipe de luat în calcul. Sunt oricând deschis, în România mi-am făcut un nume”, a precizat Şumudică.

Tehnicianul Dan Petrescu şi-a anunţat, luni, plecarea de la CFR Cluj, afirmând că şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza