Şumudică: "Prefer să mă calific mai departe în Champions League şi să pierd Supercupa"

Şumudică: "Prefer să mă calific mai departe în Champions League şi să pierd Supercupa"
| Foto: fanatik.ro

Antrenorul echipei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că deşi îi plac trofeele, ar prefera un parcurs mai lung în Liga Campionilor decât câştigarea Supercupei României.

"Mie îmi plac trofeele, îmi place să câştig trofee. Şi încă o dată spun - şi mă bazez pe ceea ce spun - că, dacă ar fi să aleg, aş prefera să mă calific mai departe în Champions League şi să pierd Supercupa. Dar niciodată nu o să îmi pregătesc elevii în acest sens. Eu vreau să fac bani la acest club şi să ajut bugetul clubului. Sunt 3 şanse să aduci bani. Prima e să iei campionatul, iar cu drepturile TV, datorită vouă, iei bani. A doua: să vinzi jucători. A treia: nu ştiu ce aş putea să câştigăm dacă luăm o Supercupă, sau ce am câştiga dacă ne-am califica mai departe în UCL.Şi avem un culoar favorabil pentru că putem să eliminăm o echipă din Gibraltar sau una din Luxemburg. Am aduce peste 3 milioane de euro, pentru că putem să ne calificăm direct în grupe. Eu vreau să fac bani la acest club, vreau să ajut acest club, nu vreau să fac patronii să bage mâna în buzunar adânc. Nu mai vreau să-mi amintesc de Astra, sau de Kayseri, sau de Gaziantep, când săptămână de săptămână se luau bani de la Federaţie. Dacă mă pune cineva să aleg între Supercupă sau să aduc minim 3 milioane în conturi, prefer să contribui la bugetul clubului", a declarat Şumudică, informează digisport.ro.

CFR Cluj va evolua, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania Universităţii Craiova, în Supercupa României, de la ora 20.00.

 

 

 

Etichete
Comenteaza