Un atacant al campioanei a refuzat FCSB înainte să ajungă în Gruia: “Nu a vrut să meargă deoarece știa bine ce se întâmplă acolo”

Un atacant al campioanei a refuzat FCSB înainte să ajungă în Gruia: “Nu a vrut să meargă deoarece știa bine ce se întâmplă acolo”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre golgheterii “feroviarilor” în stagiunea precedentă a refuzat formația din capitală înainte de transferul la CFR Cluj.

Sosit în august 2020 în Gruia, Gabriel Debeljuh a avut evoluții bune în primul său sezon în tricoul vișiniu și a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai campioanei. Totuși, atacantul putea ajunge la FCSB, însă a refuzat formația din capitală.

Dezvăluirea a fost făcută de conaționalul său, Ante Vukusic, cel care a jucat doar 129 de minute pentru vicecampioană în sezonul trecut.

”Am discutat cu Debeljuh, un atacant croat care joacă la CFR Cluj. Mi-a spus că a fost sunat de cei de la FCSB, dar nu a vrut să meargă la acea echipă deoarece știa bine ce se întâmplă acolo.

Înainte să vin eu, au fost alți doi atacanți care au jucat la FCSB. Ei au dat goluri, dar nu li s-a dat mult timp să joace. Dacă știam asta, aș fi renunțat imediat la transferul la FCSB”,  a declarat Vukusic în presa croată.

În primul său sezon alături de CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a evoluat în 43 de partide, a înscris 11 goluri, a oferit 5 pase decisive și a cucerit un titlu în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza