Un atacant crescut de CFR Cluj își anunță revenirea în Gruia: “Voi face tot posibilul să ajut echipa”

Un atacant crescut de CFR Cluj își anunță revenirea în Gruia: “Voi face tot posibilul să ajut echipa”
| Foto: digisport.ro

Campioana este aproape de a reuși primul transfer al iernii, care le va face concurență lui Debeljuh, Alibec și Omrani.

CFR Cluj mai are de disputat două partide în 2021, însă oficialii formației din Gruia sunt pe punctul de a finaliza prima mutare a perioadei de mercato. Echipa clujeană își întărește ofensiva cu Sergiu Buș, atacant crescut în curtea “feroviarilor”.

“Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană.

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa.

Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a spus atacantul la Look Sport.

În vârstă de 29 de ani, Sergiu Buș a fost crescut de CFR Cluj pentur care a înscris de trei ori în 23 de apariții. Atacantul a evoluat ultima dată în Coreea de Sud, la Seongnam, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan Mediaș, Corona Brașov, ȚSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu, Levski Sofia și FCSB.

Comenteaza