Un baschetbalist de la U-BT, printre favoriții la titlul de MVP în FIBA Europe Cup

Un baschetbalist de la U-BT, printre favoriții la titlul de MVP în FIBA Europe Cup
| Foto: u-bt.ro

Unul dintre jucătorii aflați sub comanda lui Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan ar putea fi desemnat cel mai bun baschetbalist al competiției continentale.

U-BT Cluj are un sezon foarte bun atât în Liga Națională, cât și în FIBA Europe Cup. Clujenii conduc clasamentul intern, alături de CSM Oradea, și pe cel din Grupa J a întrecerii continentale, alături de Tsmoki Minsk.

În FIBA Europe Cup, unul dintre elevii lui Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan a impresionat prin evoluțiile sale, iar mediile pe care le înregistrează l-au propulsat în discuția pentru MVP al competiției. Este vorba despre Darko Planinic (17 puncte, 5.3 recuperări), baschetbalist care domină jocul sub ambele panouri.

Croatul este o armă ofensivă importantă pentru U-BT, dar și unul dintre liderii defensivei clujene. Ultima demonstrație de forță a baschetbalistului de 29 de ani a venit în jocul cu Ironi Ness Ziona, când a înregistrat 23 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Planinic are nevoie de voturile fanilor pentru a cuceri trofeul. Baschetbalistul formației clujene poate fi votat de către suporteri AICI.

Comenteaza