Video Un clujean, vedetă în lumea cricket-ului. A fost remarcat şi de CNN

Un clujean, vedetă în lumea cricket-ului. A fost remarcat şi de CNN

Florin Pavel, care practică acest sport de doar opt ani, face furori printre specialiştii acestui sport, dar şi în mass-media internaţională, inclusiv pe CNN, graţie abilităţilor sale incredibile. ”Nu ştiu dacă aruncarea mea e frumoasă, dar iubesc cricketul”, spune Florin, care a jucat cu Cricket Club Cluj la ultimul turneu nerefăcut complet după o fractură la un picior.

În timp ce în România puţinii pasionaţi de cricket, sport urmărit la nivel mondial de zeci de milioane de fani, se poate să nici nu fi auzit de Shane Warne sau Jofra Archer, un jucător de la Cluj, preşedinte al Cricket Club Cluj, Florin Pavel, a atras atenţia în aceste zile în mediul online, dar şi în presa internaţională. Motivul: stilul său original de bowling (aruncarea mingii de cricket).

Miercuri, CNN a relatat despre povestea sa, titrând că are 40 de ani şi este bodyguard profesionist, iar apoi a citat mai multe personalităţi din lumea cricketului, care s-au arătat fascinate de abilitatea jucătorului român – legenda australiană Shane Warne, fostul antrenor al Australiei, Darren Lehmann, sau foşti jucători ai Angliei, între care Dimi Mascarenhas şi Graham Onions. 

 

Povestea integrală AICI!

Comenteaza