Un fost antrenor al CFR-ului, primă record pentru un obiectiv aproape imposibil

Un fost antrenor al CFR-ului, primă record pentru un obiectiv aproape imposibil
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu poate primi trei milioane de euro dacă echipa sa va rămâne în prima ligă din China.

După ce a câștigat titlul cu CFR, fostul component al “Generației de Aur” a ales să plece la formația Guizhou Zhicheng, din prima ligă chineză. Petrescu avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar lucrurile au devenit complicate. Cu cinci etape înainte de final, formația sa ocupă ultimul loc, la șase puncte de primul loc care asigură salvarea.

Un apropiat al antrenorului, Bogdan Mara a oferit detalii despre situația lui Petrescu în China. “Dacă rămâne în prima ligă, Dan Petrescu va încasa o sumă foarte, foarte mare. O să ajungă la o sumă în jur de 8 milioane de euro anul viitor, dacă va menţine echipa. Facem supoziţii cu Dan Petrescu, că revine la CFR Cluj, pentru că el nu vrea să renunţe! În plus, nici chinezii nu au de gând să se despartă de el

Eu ştiu mai multe. El are acolo un contract foarte bun, mai are un an din iarnă, aşa că este legat. E un contract mare, care se va derula chiar dacă va retrograda. Nu este condiţionat de rezultat iar până acum din discuţiile mele cu Dan, şi vorbesc destul de des cu el, nu i s-a transmis că nu ar mai fi dorit la echipă din iarnă”, a declarat Mara pentru Digiposrt.

Comenteaza