Un fost antrenor al CFR-ului, sfaturi pentru “feroviari” înaintea jocului cu Roma: “Să fie mult mai concentraţi, să aibă o atitudine mai bună”

Un fost antrenor al CFR-ului, sfaturi pentru “feroviari” înaintea jocului cu Roma: “Să fie mult mai concentraţi, să aibă o atitudine mai bună”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre tehnicienii trecuți prin Gruia a oferit sfaturi echipei lui Dan Petrescu înaintea unuia dintre cele mai importante meciuri din actuala stagiune pentru formația clujeană.

CFR Cluj se pregătește de un nou duel cu AS Roma, al șaselea dintre cele două formații în cupele europene. Chiar dacă în tur, pe Olimpico, “feroviarii” au fost învinși categoric, 5-0, campionii speră la un rezultat pozitiv pe teren propriu. Ioan Andone, fostul antrenor al CFR-ului le-a oferit câteva sfaturi elevilor lui Dan Petrescu înaintea partidei din Europa League.

“Să nu piardă în primul rând. Dacă fac două înfrângeri cu Roma, le va fi mult mai greu. Sunt convins că Dan Petrescu şi echipa ştiu să ducă un meci spre 0-0 sau să poată să câştige un 1-0. Roma e ca şi calificată deja în opinia mea.

Roma e clar învingătoarea acestei grupe. Lotul e numeros şi cred că va alinia o echipă mult mai bună decât la Roma. Eu cred că CFR poate chiar să învingă. Urmează meciul cu ŢSKA acasă şi se duc care pe care cu Young Boys ultimul meci. Dacă fac patru puncte în următoarele două meciuri, au şanse mari.

Ei (n.r. - AS Roma) se gândesc şi la campionat, să fie clar asta. Şi eu cred că întâlnesc un alt CFR. Un alt CFR, cu alţi jucători şi mai bine montaţi.

CFR trebuie să îşi remedieze problemele pe care le are şi sunt convins că săptămâna asta, după înfrângerea asta, poate să beneficieze şi să pună presiune mai mare pe jucători. Să fie mult mai concentraţi, să aibă o atitudine mai bună, pentru că au avut multe probleme în meciul cu UTA”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Comenteaza