Un fost antrenor din Gruia prefațează partida dintre “feroviari” și Lazio. “Nu aş subevalua-o pe CFR Cluj, e totuşi câştigătoarea campionatului'”

Un fost antrenor din Gruia prefațează partida dintre “feroviari” și Lazio. “Nu aş subevalua-o pe CFR Cluj, e totuşi câştigătoarea campionatului'”
| Foto: uefa.com

Unul dintre antrenorii cu care formația clujeană a cucerit titlul de campioană a vorbit despre șansele fostei sale echipe împotriva celor de la Lazio.

Andrea Mandorlini, italianul ce a cucerit titlul, Cupa și Supercupa României cu CFR Cluj a prefațat în presa italiană partida dintre “feroviari” și Lazio. Fostul tehnician din Gruia consideră că romanii pornesc ca favoriți, dar avertizează în legătură cu pericolul reprezentat de formația condusă de Dan Petrescu.

“Eu am fost în România în urmă cu nouă ani, a trecut ceva timp. Dar cred că nu s-au schimbat multe. Se mizează mult pe grup, nu pe individualităţi. Faţă de Serie A, evident e mai puţină calitate. Nu aş subevalua-o pe CFR Cluj, e totuşi câştigătoarea campionatului

Nu dau sfaturi, Inzaghi nu are nevoie. CFR Cluj se va axa pe intensitate, pe contactele fizice. Evident, Lazio e mai bună din punct de vedere tactic şi în duelurile unu la unu. Dacă îşi va face jocul său, nu va avea probleme să câştige cele trei puncte”, a declarat Mandorlini, pentru laziosiamonoi.it.

Experiența de la CFR Cluj a fost singura în afara Italiei pentru antrenorul în vârstă de 59 de ani. Mandorlini i-a pregătit pe clujeni între noiembrie 2009 și septembrie 2010. Alături de formația din Gruia, italianul a cucerit titlul, Cupa și Supercupa României.

Comenteaza